jeugdafdeling 2017

Selectiewedstrijd junioren categorie U20, U25

Op zaterdag 10 juni werd in het Amstel-Drecht kanaal de selectie wedstrijd junioren gevist. Namens HSV de Arnoud viste Bas van Schie in de categorie U20 (geboorte jaar 1998 t/m 2002), Jordi van Denzen en Dave Houdijk viste in de categorie U25 (geboortejaar 1993 t/m 1997). De deelnemers troffen het deze wedstrijd met het weer. Het was mooi rustig weer en vooral in het vak van de U20 was er nauwelijks hinder van de wind.

In de U20 categorie toonde Bas van Schie weer eens zijn klasse. Bas ving deze wedstrijd ruim 10 kg vis en wist hiermee zijn naaste belager in de groep net voor te blijven met dank aan een laat gehaakte brasem. Reeds voor de 4de keer heeft Bas nu deze selectiewedstrijd gewonnen en mocht hij wederom een prachtig Delfblauw boord in ontvangst nemen.   

In de U25 categorie viste Dave Houdijk zich met ruim 3 kg vis naar de tweede plaats. Dave haakte aan het eind nog een mooie brasem, maar doordat deze te laat binnen was telde deze helaas niet meer mee. Jordi van Denzen werd 4de in de U25 categorie.

Bas van Schie en Dave Houdijk zullen HSV de Arnoud vertegenwoordigen op het Open Nationaal kampioenschap dat op zaterdag 9 september aan het Beukerskanaal gevist zal worden.