foto's

Op deze pagina vind't u foto's van en/of gemaakt door leden van HSV de Arnoud. Heeft u  een mooie foto die u geplaatst wilt hebben op deze pagina klik dan op het uithangbord en stuur uw foto naar ons toe.

Willem Olijerhoek met een karper gevangen in Noord Holland. Een prachtige volschub spiegelkarper welke hij ergens in Noord Holland wist te vangen. Hij heeft deze vis in 20 jaar tijd nu 3 keer weten te vangen. De vis heeft een dermate specifiek schubbenpatroon, dat je hem gemakkelijk kunt herkennen.
Dave Houdijk met een brasem van 57,3 cm. Dit was de grootste vis die gevangen werd tijdens de jeugdcompetitie in 2016.
Caitlin Noordermeer vangt een karper in Spaarnwoude.
Tony van Mullekom vangt een brasem van 52,2 cm tijdens de jeugdcompetitie.
Caitlin Noordermeer vangt een forel tijdens het 35-jarig jubileum van de jeugdafdeling.
Dikke vrouwtjessnoek +/- 120 cm geflankeerd door 2 mannetjes snoeken van zo'n 70 en 80 cm.
Dikke vrouwtjessnoek +/- 120 cm geflankeerd door 2 mannetjes snoeken van zo'n 70 en 80 cm.
Stefan Smit vangt een mooie karper.
Mario van Leeuwen ving deze brasem van maar liefst 4,7 kg tijdens het karperen op Koniginnedag.
Pim had van het voorjaar nog een mooi karpertje gevangen in een boerensloot.
32 Echte ponden en 92 echte cm's en gevangen aan 3 echte maiskorrels! Vanuit mijn bootje vissend, een meter van het riet, inderdaad met de penhengel. (1-5/8 Lbs, 25/100 lijn, haakje 4, en 3 maiskorrels ). Na een drill van een kwartier had ik hem in mijn bootje. Sportgroeten van Willem Olijerhoek.
Hallo medevissers, het is gelukt na een paar jaar intensief snoekbaarzen dan nu eindelijk een vis van presies 1 meter aan ze vinnen kan je zien dat hij al best oud is.
Deze vis is gevangen op de Merwede. Groetjes Michael Brama.
Beste medevissers, we waren lekker aan het vissen op de merwede en dit is daar het resultaat van. Mijn eerste roofblei van zo?n 50 cm. We hadden er drie en nog een stuk of 15 snoekbaarzen maar nog geen echte grote gevangen. Met vriendelijke groeten, Michael Brama.
W. Ouwehand, Big Game Fishing.
W. Ouwehand, Big Game Fishing.
W. Ouwehand, Big Game Fishing.
Tom vd Werken vangt record snoek! Jeugdlid Tom van de Werken met een snoek van 93 cm die hij in de Leidse Vaart bij de Piet Gijs heeft gevangen.
Ja 1 april, maar geen mop. De kop is eraf, vanmiddag naar Halfweg, Spaarnwoude geweest en gelijk 4 karpers gevangen. 1 knolletje van 25, 1 x 45 cm, 1x 52 cm en 1 van 57 cm. daar is de foto van, dus... probeer ut maar! Arie vd Burg.
Jan Prins toont een fraaie brasem.