jeugdafdeling 2017

Uitslag competitiewedstrijd 8

Afgelopen vrijdag is de 8e wedstrijd van de jeugdcompetitie weer gevist. De meeste deelnemers zijn terug van een  vakantie waar er ook gevist is, klaar voor de hervatting van de competitie. Het weer was vandaag geen traktatie, was  het de hele dag  al wisselvallig  weer, deze avond hebben we alles gehad. Na dat de toeter voor het begin was gegaan, regende het 5 minuten zo hard, dat de gene die geen paraplu gebruikt, van top tot teen drijf nat waren. Nadat de boel weer was opgedroogd scheen er een dun zonnetje maar stond er een straffe zuidwesten wind. Toen de toeter voor de afloop klonk besloten ze om er nog maar een stevige bui met harde wind er overheen te gooien, wat het meten bijna onmogelijk maakte. Maar de vast beraadde commissieleden hebben er voor gezorgd dat er een uitslag gekomen is.

In de A groep was het Bas van Schie die het beste uit de vakantie  kwam. Na een stroeve start wist hij toch 842 cm te vangen. Ook Jordi van Denzen heeft in de vakantie zijn huiswerk goed gedaan en viste een nette 630cm bij elkaar. Dave die eerst op 13m zat, maar later in de wedstrijd zijn geluk aan het kantje zocht had aan het eind 532 cm. De top 3 in de A is dan ook.

1. Bas van Schie  met 4365 cm.
2. Dave Houdijk   met 2828 cm.
3.  Roy Houdijk   met 1682 cm.

Uit groep B kwam vandaag de dag winnaar met de grootste pos in de naam van  Joey van Nieuwenhuizen met een pos van 14 cm. Hij krijgt een waardebon van  € 5,- van hengel en dieren speciaal zaak van der Niet. Siebe Keijzer wist zijn Frankrijk ervaring om te zetten in winst in de B groep met 270 cm. Dat je ook goed in Nederland kan oefenen liet Tony van Mullekom ,die in Ommen is geweest, zien. Een vangst van 250 cm zat in zijn netje. Alieen Noordermeer wist op haar eigen wijze een vangst van 221 te noteren. De top 3 ziet er als volgt uit:

1.    Siebe Keijzer           met 1129 cm
2.    Tony Van Mullekom   met 1118 cm
3.    Aileen Noordermeer met   936 cm

U ziet in de B is er nog zat te winnen, maar ook in de A kan het zomaar omslaan. Volgende wedstrijd is 25- 8 en wordt vervist op de recreatie strook bij de Keukenhof. Loting om 18.15, en we beginnen m 18.45 en Vissen tot 20.45.

Verslag en foto's: Willem Eitenst