jeugdafdeling 2017

Uitslag competitiewedstrijd 3

Vrijdagavond 19 mei is de 3de  wedstrijd van de jeugdcompetitie van HSV de Arnoud gevist. Na een week met mooi warm weer was het deze avond iets frisser, maar nog steeds was het prettig vertoeven aan de waterkant. De visvangsten waren wisselend, met wel enkele mooie uitschieters.

In de A groep bewees Bas van Schie dat zijn stroeve start van het seizoen een tijdelijk fenomeen was. Deze avond ving Bas maar liefst 592 cm vis, waarmee hij steeg naar de 2de plek in het klassement. Dave Houdijk ving deze avond ook een mooi netje vis. Totaal ving Dave 338 cm, wat voldoende was om de 1ste plek in het klassement te behouden. Patrick van den Burg ving een mooie brasem van 39 cm en werd daarmee 3de deze avond. De stand in de A-groep is als volgt:

    1. Dave Houdijk                846 cm
    2. Bas van Schie               774 cm
    3. Roy Houdijk                 379 cm

In de B groep verzilderde Aileen Noordermeer haar kopstek. In totaal ving zij deze avond 11 vissen met een totale lengte van 182 cm. Dankzij deze vangst gaat Aileen nu ook aan kop in het klassement. Tony van Mullekom ving 55 cm en steeg daarmee naar de tweede plek in het klassement. Sem Noordermeer werd deze avond 3de met een vangst van 30 cm. De stand in de B-groep is als volgt:

    1. Aileen Noordemeer        236 cm
    2. Tony van Mullekom        198 cm
    3. Siebe Keijzer                191 cm

De volgende wedstrijd is vrijdag 9 juni en zal worden gevist in de Leidsevaart op de recreatiestrook bij Lisse. Loting vanaf 18:15 uur, start wedstrijd 18:45 uur, einde wedstrijd 20:45 uur. De complete uitslagen zijn ook terug te vinden op internet: www.dearnoud.nl.